BÁROK

2022. augusztus 29. – szeptember 4. között Budapest neves koktélbárjai, amelyek saját környezetükben haladó módon és magas színvonalon építik és fejlesztik a hazai bár-, ital- és koktélkultúrát az esemény hetére megálmodnak egy-egy egyedi koktélt, amely számukra ízében, textúrájában és küllemében kifejezi Budapest különlegességét.

BABA BudapestA BABA napközben bájos mosolyával és signature Eggs Bennedict-jével vesz le a lábadról, este viszont kigombol egy gombot és könnyed speakeasy-ként kacérkodik veled félig a bárban félig az utcán.

Újraélt századfordulós kávéházi élet & közösségi tér, amit pont úgy és akkor használunk, ahogy úri kedvünk tartja.
Backyard BudapestChill oázis a belvárosi dzsungelben, a Kazinczy utcában.
Balance Bistro&DelicatesA Balance Bistro & Delicates, a bisztród, a bárod, az otthonod.
Ahova azért mész mert már hiányzik, ahol tudják a neved és a kedvenc ételed/italod.
A Balance-ban a személyes élményekre törekszünk, ahol mindenkinek a saját igényeit tartjuk szem előtt.
Az egyensúly fontos eszenciája a helynek.
Bar PharmaA belváros egy ikonikus koktélbárja vár Titeket kreatív koktélokkal, egyedi környezetben. A Bar Pharma tradicionális és modern technikákkal készíti italait prémium alapanyagokból, friss fűszerekből és gyümölcsökből, titkos szirupokkal, bitterekkel és koktélparfümökkel. Pezsgő habok, illatos füstök és ehet virágok teszik teljessé a Nektek készülő koktélokat.
Barside BudapestLépj ki a szokásokból és hagyd magad mögött a hétköznapok unalmát. Lépj be a Barside-ba a nyüzsgő város szívében, a neonfények cikázó sokaságából, ahol végre minden érted történik.
A Barside nem több egy egyszerű bárnál, amelynek a célja valami személyeset nyújtani ebben a rohanó világban, amit érdemes megosztani és utolsó erődítmény ahhoz, hogy igazán jól érezd magad.
BESTIAEgy jól nevelt vadóc a Bazilika tövében, aki stílusos, hedonista látásmódjával örvendezteti meg vendégeit.
Hatalmas steakek, vegetáriánus fogások, szezonális étel kínálatai, amit hű kollégái tökéletesítenek nap mint nap.
A bárban található izgalmas alapanyagok, különleges spiritek teszik koktéljait oly feledhetetlenné.
Széles sörkínálata mellett, ne feledkezzünk meg kiváló bor választékáról sem. 
Mert ő mindenkinek meg akar felelni, mert ő a Bestia.
Black Swan LabA Black Swan egy csipetnyi életre kelt történelem, egy igazi artdeco bár Budapest belvárosában. Célja, hogy a gasztronómiára és a magas szintű koktélkultúrára nyitott emberek számára biztosítson egy helyet.
Blue Fox The BarA Blue Fox The Bar 2013-ban nyílt, és hamarosan a legjobb budapesti bárok között tartották számon. A magas szintű kiszolgálás, a kreatív koktélok és azok prezentálása, a rezidens DJ-k és zenekarok által játszott dallamok, valamint a bár hangulata együttesen adják a Blue Fox élményt.
Bombay BudapestA Bombay nem egy unalmas, indiai étterem. A Bombay egy új, kortárs, kozmopolita hely, tele izgalmas meglepetésekkel. Vibráló színek, mesterien elkészített ételek, finom italok, különleges ízek, gyönyörű tálalás egy mesés helyen.
Boutiq’BarA Boutiq’ egy időtlen európai stílusú koktélbár, amely tizenhárom évvel ezelőtt nyitott a Paulay Ede utcában.
A bár hangulata bohém, némi speakeasy benyomással a kezdetek óta. Tipikusan olyan hely, ahova bárki és mindenki betérhet, hogy lazuljon, barátkozzon és kikapcsolódjon. Őszinte vendéglátás a ritkább fajtából, intelligens italkészítés XXI. századi módra. Kifinomult klasszikusok, bátor kreációk, rendhagyó formák.
Elnyűhetetlen célunk, hogy a magyar koktél kultúra ikonikus alakja legyünk, és a világ legjobb bárjainak elit ligájában maradjunk. Mert mi így szeretjük a Boutiq’-ot.
FELIX Kitchen&BarA FELIX Kitchen & Bar több mint egy étterem: egy teljes értékű gasztronómiai és kortárs művészeti tér. Tradicionális, mégis modern, ahol mindig más történetet élhetsz át, csak a minőség állandó.
Gin Corner BarA Budapest szívében található GIN Corner Magyarország jelenleg legnagyobb ginekre specializálódott bárja. Több, mint 100 féle ginnel találkozhattok, gondosan válogatott szelekciójuk a világ minden tájáról merít , többek között más párlatokkal egyetemben . A koktél menü is kifejezetten a klasszikus és signature gin alapú koktélokra építkezik első sorban , de jellegzetes gin fűszerekkel újra alkotott bar food-al is találkozhattok. A hely egyedi miliője , saját parfümje, oriental-melodic house vonalú előadói, valamint a tematikus estéi és megannyi más program is mind a koncepció része. Mindez azért jött létre,hogy egy igazán egyedi és sajátos élménnyel gazdagodjon minden kedves vendég, amikor ellátogat erre a sokoldalú és magas minőséget képviselő helyre.
GoodSpirit Whisky&Cocktail BarEgy whisky- és koktélbár, ahol 500-nál is több párlatot kóstolhatsz, talán már önmagában is különleges. Egy bár, ahol világszínvonalú koktélok is készülnek ezekből az italokból, biztosan még vonzóbb. De amitől igazán különleges a GoodSpirit Bar, az a jó társaság.
Hotsy Totsy BudapestA hetedik kerület egy kieső utcájában húzódik meg egy ikonikus hely, ami a szesztilalom életérzését adja vissza a vendégeinek. 2017-ben fogott össze három gyerekkori barát, Fehér Ákos, Varsányi Ferenc és Bácskai Balázs, hogy a 24-es szám alatt található pincehelyiség romjait egy vagány, szexi hellyé varázsolja. A mindig a bárközösséget erősítő HoTo csapat rendíthetetlenül tépi le láncait és veti bele magát újból a munkába, hogy mindig a legjobbat hozza ki a palackba zárt csodákból.
KIOSK BudapestHappiness is not a destination, it’s a way of life.
étterem. bár. élet.
La FabbricaA lokáció adott volt, az ötlet pedig megvalósult. Éttermünk 2018-as évben nyitotta meg kapuit a Bazilika szomszédságában, az egykori Marczibányi – palota épületében. Mára joggal mondhatjuk, hogy a La Fabbrica a budapesti belvárosi élet meghatározó pontjává vált. 
Ételeink letisztultak, az ízek összhangba kerültek: az étlapon éppúgy megtalálható a hummusz és a mediterrán konyhák meghatározó ízei, de jó helyen jár nálunk az is, aki egy igazi olasz pizzára vágyik.
A konyhánk mellett nagy szerep jut a bárnak is, melyet Gózon Péter barmanager irányít. A La Fabbrica bárja a 2019-es Bar Show-n elnyerte „Az Év TOP 3 Új Bárja” elismerést. Mostanra mondhatjuk, hogy minden összeért, így akár magyar akár külföldi vendégként térsz be hozzánk, garantáljuk, hogy egy csodás , élményekben gazdag időt tölthetsz nálunk.
LEO Rooftop“Egy barátságos dzsungel a város felett, ahol Te is elbújhatsz a szürke hétköznapok unalma, gondjai elől.
Egy hely a felhők között, ahonnan koktéllal a kezedben csodálhatod meg az összes budapesti hidat, beleértve barátaim – Clark oroszlánjai – által őrzött kedvencemet, a Lánchidat is.
Nem tagadom a Leo Rooftop számomra az imádott hedonizmusom színtere, ahol a világ összes koktél klasszikusát megkóstolhatom vagy, ahol – ha épp erre vágyom – meglepnek a bárosaim valami spirituálisan újszerűvel.
Nem vetem persze meg a pukkanós, buborékos palackokat sem, és, hogy a féktelen magas élet a másnapomat se tegye tönkre, Séfem ízletes bárfalatokkal készül minden nap, amiket úgy variálhatok össze, ahogyan épp a kedvem tartja.
Várlak a Hotel Clark 8. emeletén!
Csók, Leo”
Levante BudapestA Levante egy étterem, koktél és mezze bár Budapest szívében, a Zsinagóga közelében.
Közel-keleti konyhát kínálunk modern csavarral, és különleges koktélpárosításokat mediterrán hangulatban.
MÚZSABudapest szívében nyitotta meg kapuit a Múzsa: a Four Seasons Hotel Gresham Palota kézműves szecessziós koktélbárja 2020 őszétől várja vendégeit Budapest aranykorát idéző környezetben. A szecesszió kifinomultsága és filozófiája ihlette a Múzsa koktélkínálatát és ázsiai-magyar étlapját, hangulata az épület szelleméhez illően elegáns és letisztult, modern és játékos. Élő zeneszó kíséretében kóstolhatjuk az ország első luxus kézműves koktéljait, ételeit, hétvégénként Herendi teadélutánok élményével gazdagodhatunk.
Rédli Ádám vezetésével a világ legjobb koktélbárjainak szaktudásával épült fel az egyedülálló koktélkínálat, melyet a Four Seasons executive chef-je, Győrffy Árpád, az ázsiai és magyar konyha ízeivel és hozzávalóival ötvözött bárfalatokból álló ételsorral párosított.
Schrödinger Macskája PubBudapest legkülönlegesebb koktéljai és minőségi röviditalai várnak a Kertész utcában. A folyamatosan frissülő itallap, az igényes környezet és barátságos hangulat garantált. Nem utolsó sorban a tulaj is egészen jó fej a pult mögött! 😺
Seven Cocktail BarNemrég nyílt meg a hetedik kerületben a Seven Cocktail bár, mely a Seven Hills Distillery (Tokaj gin) brand bárja. Habár fókuszt kap a gin, de nincs túlvízionálva, a cél három szóban összefoglalható: magas színvonalú vendéglátás.  A szakmai vezető egy koktél- és párlatrajongó, így nem meglepő, hogy majdnem 100 koktéllal és több mint 250 párlattal találkozhattok a bárban. Közvetlen hangulat, szakmai hozzáértés és minőségi alapanyagok varázsolják el a betérőket
Sfinx Gin & Wine BarTöbbszörösen díjnyertes Opera Gin Budapest új otthona a város legnyüzsgőbb sugárútján. Egy hely, ahol a karakteres koktélok és világszínvonalú borszelekció, a hozzájuk passzoló bar foodokkal keveredik.
Szimpla KertA Szimpla abból a célból üzemel, hogy kiderüljön, lehet-e piaci alapon rétegkultúrát finanszírozni, kilátástalannak tűnő építkezéseket túlélni, kiegyensúlyozottan működő konyhát vinni, színvonalas élő koncerteket, filmvetítéseket, színházakat rendezni, meg ilyesmik. A válasz egyelőre: IGEN Posztmodern művelődési otthon vagyunk évi majdnem egymillió látogatóval, 200 élő koncerttel, heti hét zenei programmal, lezárt utcás eseményekkel, filmfesztiválokkal, kiállításokkal, ifjúsági munkával és szolgáltatásokkal, színházzal, őstermelői piaccal, bringás cirkusszal, jótékonykodó profillal, tehetségsegítéssel, 1400 négyzetméteren.
A koktél pult nyitvatartása: 19:30-01:30.
The DuchessVárunk téged is italbárunk, a The Duchess budapesti háztetők felett megbújó, rejtett világában. Hagyd magad mögött a társadalmi konvenciók terhét, és fedezd fel a benned rejlő titokzatosságot!
A bár létrehozását a Palota megálmodója, Klotild Mária osztrák főhercegné ihlette, aki felkérte híres építészeit, hogy a palota tetején alakítsanak ki egy pazar rejtekhelyet a dekadens mozgalom számára. Az volt az álma, hogy ez lesz az a hely, ahol megoszthatja a „joie de vivre”, az életöröm érzését a társadalmi elittel.
Kínálatunk azoknak szól, akik szeretik maradéktalanul élvezni az életet és kényeztetni érzékszerveiket. Az italbár a legfinomabb italokkal, egyedi koktélokkal és egyedülálló borokkal csábít.
TOKIO BudapestHangulatos fények, szép matériák, autentikus thai fogások, fúziós konyha jellemzi a Tokio konyháját, mely büszke helyet képvisel a budapesti éttermek élén. 
Koktéljai a legapróbb részletekig vannak megtervezve, a keleti fűszerek, gyümölcsök sokszínűségének köszönhetően egy folyamatosan változó kínálat várja a vendégeket.
TG OsteriaTom George Osteria, 2009 óta Budapest egyik ikonikus helyévé nőtte ki magát. 
Az étterem igyekszik napról napra növelni a visszatérő, elégedett vendégek sorát. 
A mediterrán, olaszos virtus az étterem designjában és bárjában is megtalálható, szezonálisan változó koktél kínálat teszi még izgalmasabbá az éttermi élményt.
A széles kínálatnak köszönhetően a bor fanatikusoknak is páratlan borokat, pezsgőket tudnak ajánlani kollégáink.
TukTuk BarHa valaki megkérdezné tőlünk, mikor és hol élnénk szívünk szerint, gondolkodás nélkül vágnánk rá, hogy 1920-ban Shanghai-ban. Varázslatos éra volt ez, Kelet és Nyugat olyan páratlan szimbiózisa, mely azóta fogva tart minket, mióta megismerkedtünk vele. Amikor a Tuk Tuk Bár ötlete kipattant a fejünkből, nem volt kérdés, hogy minden ízében, színében és dimenziójában ezt a világot fogjuk életre kelteni.
Waka BudapestA WAKA az a hely, amit a természet közeli Tulum bulijai ihlettek.
WARMUP Cocktail BarA WarmUp egy egyedi koktélbár a budapesti buli-negyed szívében. 2013 óta küldetésünk és filozófiánk változatlan: minden adott pillanathoz és hangulathoz tartozik egy megfelelő ital. Szeretnénk megfejteni, hogy mi ez az ital számodra – ez könnyedén jelentheti azt is, hogy Veled együtt izgalmas új ízeket fedezünk fel.
Yama BudapestA YAMA japánul annyit tesz: a hegy csúcsán. Itt lenni semmi máshoz nem fogható, maradandó élmény. Ezt az színtiszta élményközpontúságot kínálja hitünk szerint a YAMA Budapest is. Modern és újragondolt ázsiai-fúziós specialitásainkat egyszerre jellemzi a bátor kísérletezés öröme és a kreativitás szabadsága, mint a tradíció iránti tisztelet.
Hírdetés